Întrebări despre comandă
Este posibil de comandat oglindă de design personalizat?

Pe site-ul nostru web, oferim clienților noștri o selecție mare de modele de oglinzi. Dar, puteți seta dimensiunea oglinzii dvs. și chiar dacă doriți, modificați ușor modelul și poziția desenului!

Pe lângă modelele prezentate, la solicitarea dvs., suntem pregătiți să producem o oglindă de design individuală. Trimite-ne un e-mailinfo@j-mirror.comdorințele dvs.: dimensiuni, schiță, opțiuni, cerințe tehnice. În scurt timp, vom da un răspuns despre posibilitatea de a produce o astfel de oglindă, termenul de livrare și prețul.

Este posibil să comandați oglinzi de dimensiuni individuale?

Da, este posibil! Alegeți dimensiunea cea mai apropiată din lista celor standard din pagina oglinzii de care aveți nevoie și faceți clic pe linkul „Am nevoie de o dimensiune diferită”. După ce ați intrat în Mirror Configurator, puteți seta parametrii de produs doriți.


Dacă aveți nevoie de o dimensiune care nu depășește domeniul de aplicare posibil în Configurator, trimiteți-ne o solicitare la adresăinfo@j-mirror.com. În cel mai scurt timp posibil, vom da un răspuns despre posibilitatea fabricării unei oglinzi de această dimensiune.

Este posibil să comandați oglinzi de dimensiuni mari?
Site-ul nostru vă permite să comandați o oglindă într-o gamă largă de dimensiuni de până la 2,5m.
Livrare și plată
Ce să faceți dacă oglinda este deteriorată în timpul transportării?

Responsabilitatea pentru siguranța oglinzii în timpul livrării revine magazinului.

Oglinzile noastre au ambalaje speciale pentru transportare care le protejează de posibile deteriorări în timpul livrării. Oglinzile mari sunt ambalate în ombalajdin lemn.

Cu toate acestea, atunci când primiți o oglindă în serviciul de livrare, trebuie să vă asigurați că oglinda nu este deteriorată. Deschideți pachetul la primire și verificați oglinda.

Dacă oglinda este spartă, faceți următoarele. Semnați actul de rupere a oglinzii, a cărui formă trebuie să vă fie furnizată de către serviciul de livrare sau indicați pe indicatorul că refuzați să primiți mărfurile în legătură cu daunele acesteia. O copie a documentului trebuie să rămână la dvs. Returnați oglinda spartă la serviciul de livrare - vă vom trimite o nouă oglindă . Pentru a confirma o livrare problematică, trimiteți-ne pe e-mail o copie a documentului semnat mai sus (act sau factură de încărcare).

Dacă serviciul de livrare nu vă oferă posibilitatea de a deschide pachetul, refuzați primirea și informați-ne despre acest fapt într-un mod convenabil pentru dvs.

Din momentul în care primiți oglinda în serviciul de livrare, responsabilitatea pentru integritatea acesteia vă revine dvs.

Întrebări tehnice
Montarea oglinzii pe perete.

Construcția oglinzii și setul de livrare sunt gândite astfel încât să faciliteze cât mai mult instalarea oglinzii și conectarea acesteia.

Oglinda este montată cu șuruburi instalate în perete. Ghidul utilizatorului, care este furnizat cu oglinda (cu excepția seriei alu și Shape), oferă instrucțiuni detaliate pentru marcarea peretelui pentru șuruburi și instalarea suplimentară a produsului. Cu oglinzi din seria Juergen LED , este atașat și un șablon special pentru marcarea peretelui.

În profilul de sprijin al oglinzii au fost realizate găuri cu o formă specială, așa cum se arată în diagrama de mai jos (eticheta 1). În timpul instalării oglinzii, aceste găuri sunt aliniate cu șuruburile din perete, după care oglinda, sub greutatea proprie, este coborâtă ușor în jos și astfel fixată. Pentru a demonta oglinda de pe perete, trebuie să o ridicați ușor și să o scoateți din șuruburi.

Partea din spate a oglinzii
Partea din spate a oglinzii

1 - Gaura de montare. Găurile sunt realizate astfel încât instalarea oglinzii să fie posibilă atât în poziții orizontale cât și verticale.

Când se montează într-o nișă, este necesar să se țină seama de caracteristica de mai sus a montării oglinzii. Între marginile superioare ale oglinzii și nișa este necesar să se asigure un spațiu liber de cel puțin 21 mm.

Conectarea oglinzei la alimentare.

IMPORTANT! Deconectați cablul de alimentare înainte de a începe lucrul!

Oglinzile J-Mirror cu iluminare presupun conectarea la un cablu de alimentare de 220V cu înpământare, care iese din perete la locul instalației de oglindă. În acest sens, acestea nu sunt echipate cu un cablu de alimentare separat cu mufă.

În mod implicit, comutatorul nu este instalat pe oglinzi, deoarece se presupune că ar folosi / opri alimentarea externă, așa cum se întâmplă în multe tipuri de dispozitive de iluminat. În acest caz, puteți comanda instalarea comutatorului ca opțiune.

Comutarea electrică are loc în două etape:

 • În primul rând, este conectat un cablu de alimentare, care ar trebui să iasă din perete în regiunea părții centrale a oglinzii (+/- 10 cm). Livrarea include o cutie de joncțiune, în care cablul de alimentare cu împământare este conectat la contactele cutiei de joncțiune. După conectare, cutia se închide și este o protecție suplimentară a contactului electric împotriva stropilor.
 • Un ștecher rezistent la umiditate iese din cutia de joncțiune. Ștecherul corespunzător iese din oglindă. Conectarea oglinzii la cutie este foarte simplă - mufele sunt interconectate după principiul conectării fișei la priză. Ștecherele sunt concepute pentru a proteja conexiunea de umiditate.

Un astfel de sistem de comutare are două avantaje. În primul rând, protejează contactele electrice împotriva pătrunderii apei (IP44). În al doilea rând, acest sistem face ca conectarea să funcționeze foarte convenabil. Comutarea cablului de alimentare pe perete se produce fără oglindă, adică. nu este nevoie să țineți oglinda și să conectați simultan firele.

Instrucțiuni detaliate pentru montarea oglinzii și conectarea acesteia la rețea sunt incluse la livrare.

În ce loc trebuie să iasă firul din perete pentru a conecta oglinda?

Firul trebuie să se extindă în regiunea de +/- 10 cm de centrul oglinzii.

Dacă firul din camera dvs. este deja dirijat în altă parte, furnizați detalii. Întotdeauna găsim o soluție cu privire la modul de organizare a unei conexiuni.

Instalarea unei oglinzi într-o cameră umedă.

Oglinzile J-Mirror cu iluminat integrat, care respectă standardul IP44 pentru protecția împotriva umidității, pot fi instalate în zonele 2 și 3 ale băilor. Standardul IP44 din punct de vedere al rezistenței la umiditate înseamnă protecția unui produs împotriva loviturilor de stropi. Puteți vedea zonele băii în figura de mai jos:

zone IP pentru baie
Durata de viață a LED-urilor.
Durata de viață a LED-urilor este de aproximativ 50.000 de ore de funcționare continuă.
Înlocuirea LED-urilor din oglindă cu iluminare LED.

Auto-înlocuirea LED-urilor în oglinzile seriei Juergen LED nu este de așteptat, deoarece LED-urile durează aproximativ 50.000 de ore de funcționare continuă.

Dacă, din anumite motive, LED-urile eșuează, consultați secțiunea „Serviciul de garanție și post-garanție” de pe această pagină a site-ului.

Care este grosimea oglinzii?

Grosimea structurii oglinzii depinde de serie:

 • Seria Juergen LED – 30mm.
 • Seria LED ST – 30mm.
 • Seria mLt – 45мм.
 • Seria Inox – 40mm.
 • Seria Shape – 6 mm sau 30 mm în funcție de metoda de instalare aleasă.
 • Seria Hollywood – 45mm fără lămpi.
Ce foaie de oglindă este folosită?

Pentru producerea oglinzilor noastre, utilizăm foaia de oglindă MNGE (Mirox New Generation Ecological) fabricată de AGC, care este cel mai mare producător de sticlă din lume. Acest material prezintă o serie de avantaje semnificative:

 • Produs ecologic fără cupru și plumb.
 • Procesul de fabricație patentat MNGE garantează o calitate superioară și o stabilitate ridicată a oglinzilor, care respectă cele mai stricte standarde.
 • Rezistență neegalată la coroziune și îmbătrânire chiar și în condiții umede: durata de viață a oglinzii este de 3 ori mai lungă decât în cazul oglinzilor obișnuite.
 • Rezistență crescută la produsele de curățare dure: de 7 ori mai stabile decât o oglindă convențională.
 • Oglinzile Mirox nu sunt predispuse la afumare cu timpul.
 • În procesul de producere, sunt utilizate procese tehnice de fabricare ecologice.
Instalarea unei oglinzi într-o nișă.

Când instalați o oglindă într-o nișă, este necesar să țineți cont de o serie de puncte:

 • Mărimea nișei pe orizontală (lățime) ar trebui să fie mai mare decât lățimea oglinzii cu cel puțin +8 mm. Astfel, garda orizontală de pe ambele părți ale oglinzii va fi de cel puțin +4 mm.
 • După cum este indicat în secțiuneMontarea oglinzii pe perete,Între marginile superioare ale oglinzii și nișa este necesar să se asigure un spațiu liber de cel puțin 21 mm. Acest lucru se datorează faptului că instalarea necesită o distanță mică a produsului pe verticală.
 • Comutatorul (dacă există) va fi direcționat către o parte a oglinzii (dreapta, stânga sau jos). Dacă această parte a oglinzii este adiacentă peretelui nișei, atunci accesul la comutatorul de pe această parte va fi imposibil. În consecință, trebuie să utilizați fie un comutator extern, care este instalat separat pe perete, fie să puneți întrerupătorul pe partea laterală a produsului, unde decalajul dintre oglindă și peretele nișei vă va permite să utilizați comutatorul.

Dacă intenționați să puneți oglinda noastră într-o nișă, asigurați-vă că indicați acest fapt în comentariul la comandă!

Cât de puternică este iluminarea oglinzii?

Iluminarea oglinzilor noastre îndeplinește atât funcții decorative, cât și practice. Oglinzile din toate seriile oferă o iluminare suficientă pentru a lumina fața în timpul procedurilor cosmetice normale (machiaj, bărbierit).

Pentru oglinzile cu iluminare LED integrată, gradul de iluminare este proporțional cu suprafața zonei de lumină a oglinzii. Prin urmare, dacă iluminarea este importantă pentru dvs., atunci alegeți modele de oglinzi cu o zonă de lumină în jurul perimetrului.

Cea mai mare luminozitate este dată de oglinzile din seria Hollywood. Au un design tradițional, care este adesea folosit în studiourile de make-up.

Cum să păstrați o oglindă înainte de instalare?

Până la instalare, în timp ce oglinda este în ambalaj, ea trebuie păstrată la temperatura camerei într-o zonă ventilată. Depozitarea pe termen lung în alte condiții poate duce la deteriorarea stratului de amalgam al oglinzii și la formarea de pete întunecate pe ea.

Reguli de folosire a oglinzilor.
 • Nu folosiți oglinda în camerele în care temperaturile depășesc 40 sau sub 0 grade Celsius..
 • Nu montați oglinda în locuri cu apă directă (dușuri).
 • Nu folosiți solvenți sau detergenți care nu sunt potriviți pentru îngrijirea oglinzilor.
 • Când curățați oglinda, utilizați săpun sau detergenți neutri și un burete sau o cârpă moale.
 • Nu folosiți substanțe de curățare abrazive, pulberi pentru bucătării, sobe și alte substanțe chimice de uz casnic, precum și pânze dure, perii tari etc.
 • Nu folosiți benzină, diluanți sau alți solvenți organici.
 • Dacă vopdea de păr, înălbitorul sau alte substanțe chimice alcaline sunt vărsate pe oglindă, clătiți imediat cu apă curată
Întrebări despre opțiunile oglinzilor
Unde este amplasat controlul al ceasului integrat ?

Controlul ceasului încorporat este situat în partea de jos a oglinzii, așa cum se arată în fotografie. Acest aranjament face posibilă setarea cu ușurință a orei exacte și, în același timp, nu afectează aspectul oglinzii.

Cum să alegeți dimensiunea încălzitorului pentru a elimina aburirea?

Alegerea dimensiunii încălzitorului este determinată de partea din oglindă pe care doriți să o încălziți. Dimensiunea încălzitorului 25 * 25 cm este suficientă pentru a vedea reflectarea feței într-o baie foarte umezită. Un încălzitor mai mare va furniza o suprafață corespunzătoare de încălzire.

De asemenea, merită luat în considerare faptul că zona încălzită a oglinzii este puțin mai mare decât dimensiunea încălzitorului. Zonele oglinzii din imediata apropiere a zonelor ilumunate tot se încălzesc ușor și nu fac ceață.

Garanție și servicii post-garanție
Perioada de garanție.

Perioada de garanție pentru oglinzile noastre este de 3 ani de la data achiziționării. Pentru seria EcoLED, perioada de garanție este de 1 an.

Cum este oferit serviciul de garanție?

Dacă întâmpinați probleme tehnice cu oglinda Juergen în perioada de garanție, vă rugăm să o raportați la support@j-mirror.com sau un alt mod convenabil. Mesajul trebuie să indice numărul de ordine al oglinzii dvs. și să descrie problema.

Dacă soluționarea problemei necesită intervenția noastră, va trebui să trimiteți oglinda din ambalajul original la adresa noastră indicată în secțiunea Contacte. În acest scop, asigurați-vă că păstrați ambalajul original pe toată perioada de garanție.

În termen de 9-12 zile lucrătoare de la primirea oglinzii, o vom repara și o vom trimite din contul nostru.

Este posibil serviciul post-garanție?

Da. Pentru menținerea oglinzilor Juergen în perioada post-garanție, puteți trimite o solicitare la support@j-mirror.com, indicând numărul comenzii de oglinda dvs. și o scurtă descriere a problemei. Vă vom răspunde cât mai curând posibil